Alex North – De schaduwvriend (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

De nachtmerrie is nog maar net begonnen

Druk: 2 (oktober 2020)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 699
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 82 x 17 mm
Pagina’s: 567 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808327

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

In dwarsligger De schaduwvriend herinnert Paul Adams zich nog goed de vreselijke dag waarop de jonge Charlie Crabtree een van zijn klasgenoten vermoordde. Paul was zowel bevriend met Charlie als met het slachtoffer. Diezelfde dag verdween Charlie en de wildste complottheorieën doen nog altijd de ronde op internet.

Vijfentwintig later verwerkt Paul stukje bij beetje zijn jeugd. Wanneer zijn dementerende moeder een terugval krijgt, kan hij er niet meer omheen: hij moet terug naar zijn ouderlijk huis.

Het duurt niet lang voordat alles uit de hand begint te lopen: zijn moeder is ervan overtuigd dat er een indringer in huis is en Paul realiseert zich dat hij wordt gevolgd. Alles komt samen en het laat Paul niet meer los: wat is er daadwerkelijk gebeurd op de dag van de moord? Waar zou Charlie nu zijn?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #699

Over de auteur
Alex North (Verenigd Koninkrijk) is het pseudoniem van een tot nu toe anonieme auteur die werd geboren in Leeds. Hij studeerde filosofie aan de plaatselijke universiteit en voordat hij ging schrijven, werkte hij er op het Sociologisch Instituut. De rechten om zijn debuut De Fluisterman uit te mogen geven, werden inmiddels verkocht aan vijftien landen. De filmrechten voor De Fluisterman zijn ook al verkocht: aan productiebedrijf AGBO, opgericht door de regisseurs Anthony en Joe Russo.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Alex North – De schaduwvriend':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *