Agatha Christie – Dubbele moord (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Moord in de Oriënt-Express & Moord op de Nijl

Druk: 1 (juli 2011)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 66
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,3 x 1,6 cm
Pagina’s: 783 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800581

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

De dwarsligger Dubbele moord is een bundeling van twee beroemde detectiveromans van Agatha Christie met de Belgische speurder Hercule Poirot in de hoofdrol.

Moord in de Oriënt-Expres

In Moord in de Oriënt-Expres reist Poirot per trein van Istanbul naar Engeland. ’s Nachts raakt de trein ingesneeuwd en de volgende dag blijkt een medepassagier op gruwelijke wijze te zijn vermoord.

Moord op de Nijl

In Moord op de Nijl maakt Poirot een bootreis over de Nijl. Hij ontmoet daar een stel dat op huwelijksreis is. De man is samen met een andere vrouw, terwijl zijn verloofde in haar eentje op de boot is. Poirot vertrouwt het zaakje niet en kan helaas alleen maar wachten op wat gebeuren zal.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #066
  • 2 detectives in 1

Over de auteur
Agatha Christie (Verenigd Koninkrijk, 1890 – Verenigd Koninkrijk, 1976) debuteerde in 1920 met The Mysterious Affair At Styles, dat maar matig ontvangen werd. Ze zette echter door en schreef in totaal meer dan tachtig misdaadromans. In 1930 riep ze Miss Marple in het leven. Ze verwachtte niet dat deze dame op leeftijd het publiek al te lang zou kunnen blijven boeien, maar het tegendeel bleek waar. Uiteindelijk speelde Miss Marple in maar liefst twaalf romans en twintig korte verhalen de hoofdrol. Haar andere held Hercule Poirot, een fictieve Belgische detective, heeft zelfs ruim veertig boeken op zijn naam staan.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Agatha Christie – Dubbele moord':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *