Jos Burgers – De Wet van Snuf (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Wat je geeft, krijg je terug

Druk: 1 (maart 2019)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: Onbekend
Taal: Nederlands
Afmetingen: Onbekend
Pagina’s: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807146

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

De dwarsligger van De Wet van Snuf stond gepland voor maart 2019, maar de status is door de uitgever aangepast naar ‘niet leverbaar’. Het boek is wel als andere uitgaveExterne link te bestellen. Als we nieuws binnenkrijgen over de dwarsligger, melden we dat hier.

Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat u geeft, krijgt u terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat. Het helpt ons om onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Zodat we succesvoller zijn, thuis en op het werk. Toch zijn er maar weinig mensen die de kunst van het geven echt beheersen. Dit boek brengt daar verandering in.

In De Wet van Snuf beschrijft bestsellerauteur Jos Burgers op een prikkelende manier waarom goede relaties beginnen met geven. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden belicht hij de 26 belangrijkste manieren van geven. Hij laat bovendien zien welke voorwaarden en risico’s eraan zijn verbonden, en wat het uiteindelijk oplevert. Wie snel meer succes wil boeken, privé of zakelijk, begint dus met De Wet van Snuf.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #xxx
  • De Wet van Snuf was het bestverkochte managementboek van 2014

Over de auteur
Jos Burgers (Tilburg, 1951) is auteur van bestsellers als Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Geef nooit korting! en Gek op gaten. Met meer dan 150 presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Jos Burgers – De Wet van Snuf':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *