Antony Beevor – De slag om Arnhem (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (april 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: Onbekend
Taal: Nederlands
Afmetingen: Onbekend
Pagina's: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806392

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

De dwarsligger van De slag om Arnhem stond gepland voor april 2018, maar de status is door de uitgever aangepast naar ‘niet leverbaar’. Paperback en e-bookExterne link zijn wel gewoon verschenen. Zodra we nieuws binnenkrijgen over de dwarsligger, melden we dat hier.

In De Slag om Arnhem geeft gerenommeerd historicus en meesterverteller Antony Beevor, auteur van bestsellers als D-Day en Het Ardennenoffensief, met veel oog voor de militaire en politieke beslissingen, een compleet beeld van het strijdveld rondom Arnhem.

De Slag om Arnhem was een van de grootste luchtlandingen uit de oorlog, een heroïsche strijd die negen dagen duurde, een catastrofale misrekening van de Britten en de laatste overwinning van Adolf Hitler.

Gebruikmakend van nieuw archiefmateriaal schetst Beevor de lotgevallen van soldaten en burgers en ontdoet hij de veldslag van zijn mythen.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #xxx
  • Oorspronkelijke titel: Arnhem: The Battle for the Bridges

Recensies uit de media

  • Historisch Nieuwsblad: ‘Beevors grote talent is zijn vermogen soepel in en uit te zoomen op de strategische beslissingen op hoog niveau en de lotgevallen van de soldaten en burgers aan het front. Hij toont de oorlog in al zijn gruwelijkheid en onmenselijkheid.’

Over de auteur
Antony Beevor (Verenigd Koninkrijk, 1946) is schrijver en (militair) historicus. Hij is vooral bekend geworden door zijn boeken over de Tweede Wereldoorlog, waaronder de bestsellers Stalingrad en Berlijn, de ondergang 1945. Het werk van Beevor wordt alom geprezen vanwege zijn levendige, meeslepende schrijfstijl en zijn aandacht voor de impact van de oorlog op het leven van de gewone soldaat en burger.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Antony Beevor – De slag om Arnhem':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *