Val McDermid – Het profiel

Een Tony Hill thriller

Bestel als andere uitgave »

Beschrijving

Tony Hill, hoofd van de Nationale Taakeenheid Profilering, geeft zijn team opdracht te onderzoeken of er een verband is tussen de verdwijningen van dertig tieners. Allemaal lijken ze van huis te zijn weggelopen. Alleen Shaz Bowman komt met een concrete theorie. Maar die theorie is zo absurd dat niemand haar gelooft…

Val McDermid is een internationaal bestsellerauteur. Ze heeft diverse prijzen gewonnen voor haar werk, waaronder de Anthony Award voor De terechtstelling en de Gold Dagger Award voor De sirene en voor Het profiel. Het profiel is de tweede thriller in de zeer succesvolle serie met profielschetser Tony Hill, die verfilmd is onder de titel The Wire in the Blood.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #083

Over de auteur
Val McDermid (Verenigd Koninkrijk, 1955) is een internationaal bestsellerauteur. Ze heeft diverse prijzen gewonnen voor haar werk, waaronder de Anthony Award voor De terechtstelling en de Gold Dagger Award voor De sirene en voor Het profiel. Het profiel is de tweede thriller in de zeer succesvolle serie met profielschetser Tony Hill, die verfilmd is onder de titel The Wire in the Blood.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Val McDermid – Het profiel':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *