Simone van der Vlugt – De reünie

 12,50

Druk: 1 (november 2009)
Uitgave: Hardcover
Taal: Nederlands
Afmetingen: 16 x 120 x 83 mm
Pagina's: 576 stuks
Gewicht: 124 gram
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800147

Bestel als andere uitgave »

Beschrijving

Sabine is 23 en secretaresse bij een bank in Amsterdam. Nadat ze, na een burn-out van een jaar, net weer voor 50 procent aan het werk is gegaan, leest ze de aankondiging van een reünie van haar middelbare school in Den Helder.

En ineens is alles weer terug wat ze negen jaar lang heeft proberen weg te stoppen: de onopgeloste verdwijning van haar toenmalige klasgenote Isabel; op de basisschool haar hartsvriendin, op de middelbare school een kwelgeest die haar enorm pestte.

Ondanks de pijn die deze herinneringen nog altijd in haar losmaken, gaat ze naar Den Helder, treedt ze in contact met haar oud-klasgenoten en gaat ze op onderzoek uit. Stukje bij beetje komt ze zo steeds dichter bij het ware, angstaanjagende verhaal achter Isabels verdwijning.

Aanvullende info

Recensies uit de media

  • Veronica Magazine: ‘We hebben nu onze eigen Nicci French!’
  • Libelle: ‘Van De reünie moet je bijkomen, je moet het verwerken en laten bezinken. Wees gewaarschuwd.’

Over de auteur
Simone van der Vlugt (Hoorn, 1966) is een pseudoniem voor Simone Watertor. Al op jonge leeftijd wist ze dat ze schrijfster wilde worden en in 1995 verscheen er een historisch jeugdboek van haar hand: De amulet. Het bleek haar eerste boek in een lange reeks historische jeugdboeken te zijn, waarmee ze verschillende prijzen won. Sinds ze in 2004 De Reünie uitbracht, is ze daarnaast ook een productief en succesvol schrijfster van (vooral) thrillers.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Simone van der Vlugt – De reünie':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *