Marion Pauw – Daglicht

 12,50

Druk: 1 (september 2009)
Uitgave: Hardcover
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 119 x 80 mm
Pagina's: 528 stuks
Gewicht: 114 gram
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800031

Bestel als andere uitgave »

Beschrijving

Iris is een jonge succesvolle advocate die worstelt met het combineren van haar carrière en de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontje. Ray is veroordeeld voor de moord op zijn buurvrouw en zit zijn straf uit in een tbs-kliniek. Hij houdt bij hoog en laag vol dat hij onschuldig is.

Op het eerste gezicht lijken Iris en Ray weinig met elkaar gemeen te hebben, maar dat verandert wanneer hun wegen elkaar kruisen. Iris is geneigd Ray te geloven en belooft hem te zullen helpen om herziening te krijgen in zijn zaak. Wanneer Iris op onderzoek uitgaat, komen er echter steeds meer feiten aan het licht die Ray wel degelijk als dader aanwijzen.

Met Daglicht, een vernuftige psychologische thriller met veel oog voor detail, laat Marion Pauw zien dat zij zich als thrillerschrijfster kan meten met de besten.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #003
  • Winnaar van de Gouden Strop 2009

Uit de media

  • Algemeen Dagblad: ‘Een ongewone en goede thriller. Spat van de pagina’s af.’
  • Crimezone.nl: ‘Meeslepend, ontroerend, slim en spannend tot op het bot.’

Over de auteur
Marion Pauw (Australië, 1973) is schrijfster, columniste en copywriter. In 2005 debuteerde ze met de thriller Villa Serena en in 2006 brak ze door met Drift, een boek dat in grote lijnen gebaseerd is op de verdwijning van het Amerikaanse meisje Natalee Holloway op Aruba. Met Daglicht won Marion Pauw de Gouden Strop 2009, de jaarlijkse prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Marion Pauw – Daglicht':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *