Karin Slaughter – Verborgen

€ 12,99

Druk: 1 (april 2018)
Uitgave: Pocket
Taal: Nederlands
Afmetingen: Onbekend
Pagina's: Onbekend
Gewicht: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049805999

Bestel als andere uitgave »

Boekbeschrijving

Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft. Vanaf het lijk lopen bloederige sporen weg, die erop lijken te wijzen dat een ander slachtoffer mogelijk is meegenomen… om vervolgens spoorloos te verdwijnen.

Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketbalspeler, een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd en een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken.

Voor Will – en patholoog-anatoom Sara Linton – wordt de zaak steeds ingewikkelder én persoonlijker. Een vondst op de plaats delict onthult namelijk een verband met Wills ingewikkelde verleden. Dit zal niet alleen zijn eigen leven overhoop halen, maar ook dat van zijn dierbaren, zijn collega’s en de mensen op wie hij jacht maakt.

Verborgen is de spannende terugkeer van Karin ‘Queen of Crime’ Slaughter naar haar populairste serie, met Will Trent in de hoofdrol.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #onbekend

Over de auteur
Karin Slaughter (Verenigde Staten, 1971) is afkomstig uit een klein stadje in Georgia, maar woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is vooral bekend geworden door haar thrillers uit de Grant County-reeks, die soms ook wel de Sara Linton-reeks wordt genoemd. Haar werk werd vertaald in 32 talen en ze verkocht tot op heden meer dan 30 miljoen exemplaren van haar boeken.

Share Button

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Wil je een review insturen?

Schrijf de eerste review “Karin Slaughter - Verborgen”

*