Herman Koch - Geachte heer M.
Rubriek:
Trefwoorden: ,

Herman Koch – Geachte heer M.

€ 12,95

Druk: 1 (mei 2014)
Uitgave: Hardcover
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 120 x 84 mm
Pagina's: Onbekend
Gewicht: 116 gram
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049803339

Bestel als andere uitgave »

Boekbeschrijving

In Geachte heer M. van Herman Koch had de eens zo gevierde schrijver M. zijn grootste succes met een roman over de geruchtmakende verdwijning van Jan Landzaat. Deze leraar geschiedenis verdween na een korte affaire met een bloedmooie leerlinge, en werd voor het laatst gezien bij het vakantiehuisje waar zij met haar nieuwe vriendje verbleef. De roman was een bestseller en betekende M.’s internationale doorbraak, maar nu, aan het eind van zijn carrière, raakt hij steeds meer in de vergetelheid.

Maar niet bij zijn mysterieuze benedenbuurman, die M. scherp in de gaten houdt. Wat heeft hij met de verdwijningszaak te maken?

In Geachte heer M. vertelt Herman Koch het intrigerende verhaal van een aftakelende schrijver, twee verliefde tieners en een verdwenen leraar. Door de bestseller lijkt hun lot voor eeuwig met elkaar te zijn verbonden. Een roman over jaloezie en afgunst, vriendschap en liefde.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #300

Over de auteur
Herman Koch (Arnhem, 1953) is bekend als televisiemaker van Jiskefet, columnist van o.a. de Volkskrant en schrijver van diverse romans en korte verhalen. Hij publiceert al sinds 1985, maar zijn grote doorbraak kwam met de roman Het diner (2009), die de NS Publieksprijs 2009 won en inmiddels is vertaald in het Engels. De opvolger - Zomerhuis met zwembad - werd in 2011 genomineerd voor diezelfde prijs. Herman Koch schreef het Boekenweekgeschenk 2017.

Share Button

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Wil je een review insturen?

Schrijf de eerste review “Herman Koch - Geachte heer M.”

*