Escober – Chaos

Bestel als andere uitgave »

Beschrijving

Wanneer Alex Fisher, Brits militair, na zijn uitzending terugkeert uit Bosnië, blijkt dat de oorlog hem nog niet wil loslaten. Black-outs, nachtmerries en ongecontroleerde geweldsuitbarstingen zijn het gevolg. De demonen in zijn hoofd drijven Alex en zijn jeugdliefde Helen uit elkaar.

Als het hem niet lukt om zich weer in het dagelijks leven in te passen, vlucht hij naar Mexico om letterlijk afstand te nemen en alles van zich af te zetten. Daar komt hij in aanraking met de mysterieuze Angela, gepassioneerd en gevaarlijk. Ze neemt hem mee naar Spanje, waar Alex opnieuw in levensbedreigende situaties terechtkomt. Maar nu is hij niet langer alleen voor zichzelf op de vlucht…

Dwarsligger #036

Over de auteur
Achter Escober gaan bestsellerauteur Esther Verhoef (Den Bosch, 1968) en haar man Berry Verhoef (Waalwijk, 1976) schuil. Esther wordt algemeen gezien als topauteur van het thrillergenre en Berry schreef eerder enkele standaardwerken over bier die o.a. in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans en Tsjechisch werden vertaald. Samen schrijven ze flink harde actiethrillers met psychologische diepgang.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Escober – Chaos':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *