David Nicholls - Wij
Rubriek:
Trefwoorden: , ,

David Nicholls – Wij

€ 12,99

Druk: 1 (mei 2018)
Uitgave: Pocket
Taal: Nederlands
Afmetingen: Onbekend
Pagina's: Onbekend
Gewicht: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806187

Bestel als andere uitgave »

Boekbeschrijving

Douglas Peterson wordt midden in de nacht door zijn vrouw Connie gewekt met het bericht dat ze hem wil verlaten. Hun zoon Albie gaat na de zomer het huis uit om te studeren en zij vindt dat het de hoogste tijd is om te scheiden nu hun ouderlijke taak erop zit.

Douglas houdt van zijn vrouw en het vooruitzicht van een leven alleen jaagt hem angst aan. Maar hij heeft nog een kans. Er staat nog een familievakantie gepland, een Europese rondreis langs steden als Parijs, Barcelona en Amsterdam.

Hij besluit dat dit de trip van hun leven moet worden: de vakantie die hen weer nader tot elkaar zal brengen, waarin hij het respect van zijn zoon en de liefde van zijn vrouw terugwint.

De hotels zijn geboekt, de tickets gekocht, de route uitgestippeld. Wat kan er nu in hemelsnaam nog misgaan?

David Nicholls’ Wij is zowel groots als intiem, zowel grappig als hartverscheurend, zowel liefdesverhaal als reisverslag. Alle hilarische situaties, genoegens en uitdagingen van een grote reis passeren in dit boek de revue, uitmondend in de onvermijdelijke hamvraag: kun je met een onvergetelijke vakantie je huwelijk redden?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #onbekend

Over de auteur
David Nicholls (Verenigd Koninkrijk, 1966) is een Britse auteur en scenarioschrijver. Als twintiger speelde hij als professioneel acteur in verschillende theaters, een carrière waar hij al snel een punt achter zette. Volgens hemzelf vanwege onvoldoende talent en charisma, maar ook kon hij niet wennen aan het zwervende bestaan langs theaters. Nicholls debuteerde in 2003 als schrijver, met zijn roman Heftig.

Share Button

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Wil je een review insturen?

Schrijf de eerste review “David Nicholls - Wij”

*