Nieuws & Acties

Wat zijn dwarsliggers?

Een dwarsligger is een compleet boek in zakformaat. Overdwars afgedrukt op extra dun papier, waardoor het in elk handtasje of zelfs gewoon in je broekzak past. Een boek dat je overal op elk moment even snel tevoorschijn kunt toveren om te gaan lezen.

Ideaal dus voor trein of tram, tijdens je vakantie of op een bankje in het park. Dwarsliggers zijn daarmee een aantrekkelijk alternatief voor de e-reader, die duur en diefstalgevoelig is.

Met zijn kleine formaat (zo’n 12 bij 8 cm) en lichte gewicht (gemiddeld zo’n 145 gram) is de dwarsligger zonder moeite met één hand vast te houden. En dat biedt natuurlijk allerlei voordelen, met name in situaties dat je maar één hand tot je beschikking hebt. Zoals tijdens het roeren in de groentesoep of het in slaap wiegen van kleine Kareltje. Om maar twee maffe dwarsstraten te noemen.

Hoe het ook zij, dwarsliggers zijn er speciaal voor de echte boekenfanaat, die van lezen nooit genoeg krijgt. Zelfs niet op momenten dat de gemiddelde mens zijn boek even terzijde legt.

Dwarsliggers - overdwars afgedrukt en met één hand te lezen

Schrijf een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *