Nieuws & Acties

De complete serie dwarsliggers online

Op Thaumas Dwarsliggers vind je alle dwarsliggers die ooit verschenen zijn. Dus niet slechts de top 100 of alleen de meest recente titels, nee, alle dwarsliggers. Vanaf de nummer 1 t/m de nummer laatst (van dit moment).

Uitgebreide boekinfo
Verder hebben we elke dwarsligger zoveel mogelijk voorzien van uitgebreide boekinfo, zoals ISBN, volgnummer, aantal pagina’s, recensies uit de media, een korte biografie van de auteur, enzovoorts. Zo weet je vooraf precies welk boek je nu eigenlijk bestelt, en dat is natuurlijk altijd fijn.

Tweedehands
Op onze website staan ook alle dwarsliggers die inmiddels officieel ‘uitverkocht’ zijn. Deze titels zijn immers vaak nog wél tweedehands te bestellen, of via een alternatieve route (klik per boek op de bestelknop om dit te checken). Wil je dus dwarsliggers kopen die elders niet meer leverbaar zijn, dan maak je bij ons een goede kans. Dankzij onze partner bol.com overigens, want die handelt de bestellingen af.

Prijzen
De prijzen op Thaumas Dwarsliggers komen niet altijd overeen met de actuele prijzen. Zodra boeken het tweedehands circuit in gaan, vliegen de vraagprijzen immers dikwijls alle kanten op. Soms verandert de prijs zelfs meerdere keren per dag. Klik daarom per dwarsligger op de bestelknop als je de actuele prijs wilt zien. Zeker bij oudere titels.

Zoeken op nummer
Tot slot kun je onze dwarsliggers gemakkelijk vinden op volgnummer. Voeg daartoe in de zoekmachine een hekje toe vóór het nummer dat je zoekt. Op deze manier: #270. Gebruik hierbij altijd drie karakters, óók bij lage nummers. Dwarsligger nr. 7 vind je dus niet via #7, maar wel via #007.

3 reacties op 'De complete serie dwarsliggers online':

 1. Beste L.S.,

  Op jullie website hebben jullie alle dwarsliggers staan. Dat is al hartstikke mooi, maar hebben jullie ook een digitale lijst op nummer van alle dwarsliggers die ook te downloaden valt?
  Dit maakt het mij makkelijker om mijn verjaardagwensenlijst samen te stellen. Alvast bedankt,

  Mvrgr Francina Smit

 2. Beste Francina,

  Zo’n lijst gaan we in de toekomst zeker plaatsen, maar hebben we op dit moment helaas nog niet paraat. De planning is om ‘m binnen een paar maanden online te hebben staan.

  Hopelijk heb je tot die tijd iets aan de fondslijst van Ambo|Anthos (pdf). Die loopt t/m nummer 217 en is dus niet helemaal compleet, maar verder biedt hij een heel aardig overzicht van alle dwarsliggers die tot begin 2013 verschenen zijn.

  Succes ermee!
  Groet,
  Henk

Schrijf een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *