Nieuws & Acties

Aanbieding – Goedkope dwarsliggers in de ramsj

Ook dwarsliggers hebben niet het eeuwige leven. Na verloop van tijd belanden ze in de ‘ramsj’. Dat betekent dat de uitgever de overgebleven boeken flink in prijs verlaagt en allerhande titels in de aanbieding doet. Dit is een doorlopend proces.

Op Thaumas Dwarsliggers gaan we deze aanbiedingen voortaan bijhouden. Je vindt ze op een vaste plek bovenin het linkermenu, via: Actueel > Aanbiedingen. Bezoek je onze mobiele website? Kijk dan in het hoofdmenu, via: Rubrieken > Aanbiedingen.

Een uitgelezen kans om een paar erg goedkope dwarsliggers aan de haak te slaan, vanaf slechts 5 euro per stuk:

Aanbieding / Goedkope dwarsligger boeken & titels / Vanaf 5 euro per stuk

Schrijf een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *